Menü Kapat

Katılım Kayıt Kılavuzu

• Kongremize konaklamalı katılım sınırlı sayısı dolmuştur. Günlük katılım ile katılım sağlanabilir.
  • Kongre 25 Ekim, 29 Ekim 4 gece 5 gündür.
  • Katılım kayıt için aşağıdaki formu doldurmadan önce dernek hesabına katılım ücretini göndermeniz gerekmektedir.
  • Katılım kayıt ücretleri için aşağıda detaylı tablo verilmiştir. Size uygun olan katılım kayıt ücretini aşağıda bulunan dernek hesabına gönderdikten sonra dekont ile birlikte aşağıda bulunan formu doldurup gönder tuşuna bastığınızda kaydınız gerçekleşmiş olur. Dekont yollanmayan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Kayıt gerçekleştikden sonra form da verdiğiniz mail adresiniz üzerinden sizlerle organizasyon ve otel iletişime geçilecektir.
  • Katılım sağlandığı takdirde kongre sonrası katılım belgesi verilecektir.

Kongremize katılım sağlamak için ücretlerimiz:

Katılım Ücretleri

Erken Kayıt Katılım Ücretleri

(1 Temmuz 2023’e kadar kayıtlarda geçerli)

Normal Dönem Kayıt Katılım Ücretleri

(1 Temmuz 2023’den sonra ki kayıtlarda geçerli)

Katılım Ücretleri

Asistan, Yüksek Lisans Öğrencisi, Doktora Öğrencisi

1.250 ₺

1.500 ₺

Uzman Doktor Öğretim Üyesi

1.750 ₺

2.000 ₺

Kurumsal Katılım

150 €

Günlük Katılım

50 €

Katılım ücretini yanı sıra otel ücretlerini de göz önünde bulundurarak ödeme yapınız

Account Name: Turaz Bilim Derneği

International Bank Account Number (IBAN) for TL is Garanti BBVA

MALATYA BRANCH NUMBER 112/6292819

TR39 0006 2000 1120 0006 2928 19

Account Name: Turaz Bilim Derneği

International Bank Account Number (IBAN) for USD is Garanti BBVA

MALATYA BRANCH NUMBER 112/9083703

TR39 0006 2000 1120 0009 0837 03

Otel Ücretleri

Gecelik Kişi Başı Fiyatı

Gecelik Oda Fiyatı

Tek Kişilik Oda

İki Kişilik Oda

Üç Kişilik Oda

Otel’e Günlük Katılım: 50€

Fiyatlar gecelik fiyattır. Kongre için otel girişi 25 Ekim, otel çıkışı 29 Ekim’dir. Gala 28 Ekim akşamı yapılacaktır.
    Kongrenin 4 gece 5 gün olduğunu göz önünde bulundurarak ödeme yapınız.

Ulaşım:

Türk Hava Yolları “4. Uluslararası TURAZ AKADEMİ Klinik Medikolegal Bakış Adli Bilimler, Adli Tıp ve Patoloji Kongresi” ’nin Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunmaktadır. Rezervasyon ve biletleme için lütfen https://www4.thy.com/TKC  ziyaret ediniz. Delege sekmesini tıklayarak “032TKH23”  ile ilerleyebilirsiniz.

İletişim:

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı, Battalgazi, Malatya, Türkiye

GSM: +90 5443544448

E-Posta :[email protected]